L’EXIT del CARNESTOLTES a ESPAIS MONT-BELL

L’èxit del Carnestoltes a l’ Espai Festes

del restaurant   ESPAIS MONT-BELL  de Vallromanes

El passat 13 de Febrer varem organitzar un Sopar Ball de Carnestoltes i veient el resultat no ens queda més  que agrair a tos els nostres clients la seva confiança i fidelitat.

A part de la nombrosa assistència cal destacar l’altíssima qualitat de disfresses de la mateixa.

Cal destacar molt especialment els grups, que van lluir disfresses molt ben confeccionades, i que a més a més van oferir  unes actuacions divertides i originals.

Els responsables de premiar els guanyadors van tenir un gran dilema, però finalment es van decidir pel grup dels xinesos i la parella d’egipcis.

Tot seguit unes imatges  de la festa:

 

tallo-147

La taula de la Colla dels Xinesos que posteriorment ens van delectar amb una espectacular posta en  escena  

 

 

  

tallo-169

 L’altre grup que ens va amenitzar la vetllada, la Colla de les Ovelles, amb una molt original actuació en la que representaven els concursos de gossos de tura, on es manifesta l’habilitat i la coordinació del pastor i del gos per guiar les ovelles cap el tancat. Va ser una actuació brillant, original i molt de la terra. 

 

tallo-181

  Moment de l’actuació de la Colla dels Xinesos, amb platerets, bengales i Drac Xinés inclòs. Una espectacular i molt amena posta en escena que els va fer mereixedors del 1er. Premi en Qualitat de Grup. 

 

tallo-206

 Els guanyadors del concurs, a títol individual, en Qualitat de Parella Millor Disfressada

 

tallo-1381

 La taula de la Colla dels Templaris

tallo-193

 Final de Festa amb un espectacular ball i amb la participació de tots els assistents al Sopar de Carnestoltes.

 

 

Tot plegat ens anima a seguir amb aquest projecta d’Espais MONT-BELL i especialment amb l’Espai FESTES, a on recordeu estem disposats a organitzar qualsevol esdeveniment festiu que us interessi i fet a la vostra mida.  L’experiència acumulada i la nostre professionalitat ens permet assegurar un bon resultat de la vostra iniciativa.

Festes d’aniversari, festes sorpresa (top secret), dies senyalats, revetlles, sopars ball personalitzats, comiats, trobades,etc…

Leave a Comment